Karhunluolan palveluista

Karhunluola tuottaa perhe-ja sosiaalipalveluita Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alueella yksityishenkilöille ja organisaatioille.
Kohderyhmiämme ovat nuoret, mielenterveys- ja päihdekuntoutujat, kehitysvammaiset sekä perheet.

Kysy mitä ikinä mieleesi tuleekaan!


Tuliko mieleesi jokin kysymys? Haluaisitko kuulla lisää siitä miten voisin auttaa sinua? Ota rohkeasti yhteyttä!

Lähetä viesti Karhulle
Karhu kurottaa laukusta.

Pehmeää turvaa tärkeille yksilöille

Mitä sinulle kuuluu?

Suomessa sosiaali-ja terveysjärjestelmä tarjoaa ihmisten tueksi kattavan palvelu- ja tukiverkoston. Näiden hahmottaminen ja ymmärtäminen vaatii jo paljon omanlaista osaamista. Tietoa saadaan paljon, mutta ongelmien kohdatessa moni asia niistä ei jää mieleen. Kokemus yksin jäämisestä on myös tuttua. Alun informaatiotulvan jälkeen yhteydenotot järjestelmän puolelta tuntuvat vähenevän. Unohdetaan, että arki tuo jatkuvalla syötöllä uusia kysymyksiä joihin on vaikeaa saada vastauksia yksin. Karhunluolan palvelun tavoitteena on muistaa välillä pysähtyä asiakkaan äärelle ja kysyä, mitä sinulle kuuluu? tai miten sinä jaksat tänään?

Karhunluola tarjoaa apua ja tukea

Palvelun yhtenä tärkeimmistä asioista pidän sitä, että jokaisen ihmisen yksilöidyt tarpeet ja toiveet huomioitaisiin. Apu ja tuki tulisi kohdentaa oikeisiin asioihin. Tahtotilana on, että palveluun pääsy olisi joustavaa ja sitä on saatavana sitä tarvitsevalle. Perhe itsessään voi kaivata myös apua, jolloin sitä voidaan antaa perhekuntoutuksen keinoin. Toivon, että yhteiseksi päämääräksemme voitaisiin asettaa sinun tai perheesi hyvinvointi, sekä arjen sujuminen.