Karhunluola

Karhunluola perustettiin vuonna 2017. Tuotamme perhe-ja sosiaalipalveluita Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alueella yksityishenkilöille ja organisaatioille. Kohderyhmiämme ovat nuoret, päihde- ja mielenterveyskuntoutujat, kehitysvammaiset sekä perheet.

Toiminnan tärkein päämäärä on olla matalan kynnyksen palvelu. Toivon, että palveluun on helppo olla yhteydessä niin yksityishenkilönä, kuin organisaation edustajana.

- Kaikella on tarkoituksensa -

Tekijä Karhunluolan takana.
Karhu makaa laukun päällä.

Tekijä Karhunluolan takana

Kotipuolessa olen saanut lempinimen Karhu. Tämän lisäksi minua on kuvailtu monella erilaisella tavalla, kuten hyväntuulinen, lempeä ja humoristi. Toiset näkevät minut kilttinä, osaavana, ystävällisenä ja hyvää tahtovana. Ilmeisesti ominaispiirteisiini kuuluu myös erittäin hyvä ja kehittynyt kyky kuunnella muita. Lähipiirini puolestaan näkee minussa lämpimän ja luotettavan ihmisen.

Yritystä perustaessani mietin, mitä annettavaa minulla olisi teille asiakkaani. Yhtenä työtäni ohjaavana johtoajatuksena on elämän ainutkertaisuus ja sen kunnioittaminen. Minulla on usean vuoden kokemus erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta sosiaali- ja terveysalan kentältä. Ota minut hetkeksi matkallesi mukaan. Muutetaan yhdessä sen suunta toisenlaiseksi. Luodaan matkallesi tarkoitus, sillä lopulta kaikella on tarkoituksensa.